Porodični ručak
Porodični ručak u srcu skadarlije

„Neka se porodica okupi oko stola i oseti toplinu porodičnog duha kroz svaki zalogaj!“

Porodični ručak je važan trenutak koji okuplja članove porodice i drage prijatelje, stvarajući posebne veze među njima. To je vreme kada svi zajedno uživamo u hrani, razgovoru i druženju, predstavljajući vrednost tradicije koja se prenosi s kolena na koleno, oživljavajući porodične uspomene, priče i nasleđe. Svesni duboke simbolike koju nosi takav obrok, odlučili smo da porodični ručak postane neizostavni deo naše ponude. 

Svakog vikenda od 13 do 17 časova, želimo da vas okupimo i provedemo vreme u prijatnoj atmosferi našeg restorana, smeštenog u srcu Skadarlije. Zato smo pripremili specijalnu ponudu koja će očarati vaše nepce i zadovoljiti svačiji ukus. Svakog vikenda vam nudimo mogućnost da izaberete između 2 menija koji će vas odvesti na nezaboravno gastronomsko putovanje.

Osim što ćete se okružiti atmosferom starogradske Skadarlije, možete uživati u druženju sa svojom porodicom i dragim prijateljima. Zajedno ćete moći da podelite trenutke smeha, razgovora i dobrog jela, stvarajući nezaboravne uspomene.

PORODIČNI RUČAK

u srcu Skadarlije

Svakog vikenda vam nudimo mogućnost da izaberete između 2 menija koji će očarati vaše nepce i zadovoljiti svačiji ukus. Uz svaki meni, serviramo vam toplu i ukusnu supu(čorbu), zatim glavno jelo koje će vas oduševiti raznovrsnošću i kvalitetom, salatu, kao i neodoljiv desert koji će biti slatki završetak vašeg obroka.

Pridružite nam se na Porodičnom ručku i doživite jedinstvenu atmosferu Skadarlije. Podelite trenutke radosti, ljubavi i ukusne hrane sa svojim najdražima i stvarajte nezaboravne uspomene.

Vikendom od 13:00h – 17:00h

Cena: 2200 rsd (po osobi)
Deca od 3 do 10 godina: 1100 rsd

Rezervacije

Rezervacije

POŠALJITE NAM UPIT I USKORO ĆEMO VAS KONTAKTIRATI

Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.