VENČANJA
VENČANJA U MALOM VRAPCU

Ukoliko Vam je potreban prostor za manje svadbe u centru Beograda, restoran Mali Vrabac koji se nalazi u srcu Skadarlije je idelano mesto za Vas.

U ponudi našeg restorana su različiti meniji, švedski sto, muzika… Naš restoran raspolaže sa dve sale, donje koja može da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.

Na malo drugačiji način,vaše venčanje biće zapamćeno po toploj atmosferi i neverovatno dobroj emociji. Uz zvuke tamburaša, praćena vrhunskom hranom i pićem vaša svečanost garantuje dobar i nezaboravan provod.

Ono što želimo da naglasimo

Mi ne uslovljavamo naše mladence obaveznim fotografom, dekoraterom niti planerom venčanja – mi vam možemo preporučiti stručnjake sa kojima sarađujemo, ali je apsolutno na vama to da li ćete odabrati da sarađujete sa njima. Mi čvrsto verujemo da je venčanje dan za koji sve sami birate, zato smo tu da pomognemo, ali je izbor uvek i isključivo na vama.

Tu smo da vam pomognemo oko organizacije i ukoliko nemate ideju mi ćemo vam pomoći da zajedno sa vama kreiramo ambijent i atmosferu u kome ćete se osećati prijatno i vi i vaši najbliži. Javite nam se i bićemo tu da vam pomognemo da Vaš događaj prođe besprekorno – od ideje do realizacije!

Pošaljite nam upit

Rezervacije

POŠALJITE NAM UPIT I USKORO ĆEMO VAS KONTAKTIRATI

Sva polja označena * (zvezdicom) moraju piti popunjena.