Shadow
Slider

Organizacija proslava

Pored venčanja, u našoj ponudi imamo organizaciju proslava dečijih rođendana, krštenja, punoletstva, godišnjica matura, proslave firmi, team building, poslovne prijeme, temeatske večeri, promocije, koktele.

Tu smo da vam pomognemo oko organizacije i ukoliko nemate ideju mi ćemo vam pomoći da zajedno sa vama kreiramo ambijent i atmosferu u kome ćete se osećati prijatno i vi i vaši najbliži. Oraganizovaćemo vašu proslavu tako da vam ostane u najlepšem sećanju.

Našim gostima hranu sprema međunarodno nagrađivani kuvar Miloš Jovanović koji je nosilac velikog broja nacionalnih i internacionalnih madalja. Restoran Mali Vrabac je poznat po vrhunskoj kuhinji i besprekornoj usluzi, sto svedoči veliki broj stalnih i zadovoljnih gostiju.

Naš restoran raspolaže sa dve sale, donje koja može da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.

Na malo drugačiji način,vaša proslava biće zapamćena po toploj atmosferi i neverovatno dobroj emociji. Uz zvuke tamburaša, praćena vrhunskom hranom i pićem vaša svečanost garantuje dobar i nezaboravan provod.

Paket Meni

Vrabac Paket Meni opt

Posetite nas

Radno vreme:

Pon - Ned: od 10h
Skadarska 34
+381 69 187 2252, email: restoran@malivrabac.rs


fb / insta