Shadow
Slider

Organizacija venčanja

Ukoliko Vam je potreban prostor za manje svadbe u centru Beograda, restoran Mali Vrabac koji se nalazi u srcu Skadarlije je idelano mesto za Vas.

U ponudi našeg restorana su različiti meniji, švedski sto, muzika, parking. Ukoliko se odlučite za naš restoran mi Vam obezbeđujemo dekoraciju sale (bez torte i cveća) i mladencima poklanjamo gratis noćenje sa doručkom u hotelu Le Petit Piaf koji je u sklopu restorana, gde takodje možete obezbediti smeštaj i za vaše ostale goste na venčanju.

Našim gostima hranu sprema međunarodno nagrađivani kuvar Miloš Jovanović koji je nosilac velikog broja nacionalnih i internacionalnih medalja. Restoran Mali Vrabac je poznat po vrhunskoj kuhinji i besprekornoj usluzi, sto svedoči veliki broj stalnih i zadovoljnih gostiju.

Naš restoran raspolaže sa dve sale, donje koja moze da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.

Na malo drugačiji način,vaša proslava biće zapamćena po toploj atmosferi i neverovatno dobroj emociji. Uz zvuke tamburaša, praćena vrhunskom hranom i pićem vaša svečanost garantuje dobar i nezaboravan provod.

Meni Venčnja

ponudavencanje

Posetite nas

Radno vreme:

Pon - Ned: od 10h
Skadarska 34
+381 69 187 2252, email: restoran@malivrabac.rs


fb / insta