Shadow
Slider

 Za vas kuva

Naš kuvar, Miloš Jovanović, jedan od najboljih kuvara Evrope, osvajač mnogobrojnih nagrada i medalja u kulinarstvu, predsenik UO Asocijacije šefova kuvara Srbije, za vas priprema pregršt nacionalnih i internacionalnih specijaliteta sa jedinstvenim pečatom koji je svojstven samo za naš restoran.

Karijeru je počeo devedesetih godina , a da je u pitanju vanserijski talenat bilo je jasno kada je postao najmlađi šef kuhinje u Beogradu, sa samo dvadeset jednom godinom. Miloš je svoje veliko kuvarsko iskustvo i znanje stekao kao šef kuhinja po najelitnijim restoranima Kipra, Italije i Španije.

2009. Godina za Miloša je prekretnica jer je tada poneo titulu petog najkreativnijeg kuvara planete i trećeg kuvara Evrope. Ono po čemu je Miloš nadaleko čuven jeste njegova tendencija za izborom najkvalitetnijih namirnica, kao i neverovatna kreativnost pri serviranju hrane na tanjir. Miloš često voli da kaže „tanjir mora da namiguje i da priziva gosta da sve pojede“. Na osnovu ove rečenice, mi smo sigurini da će svi gosti Malog Vrapca izaći prezadovoljni i puni pozitivnih utisaka.

Kao šef kuhinje u našem restoranu Miloš Jovanović je osmilsio jelovnik sa velikim brojem specijaliteta koji su njegova jela sa mnogobrojnih takmicenja. Svakoga dana u malom Vrapcu možete degustirati neko od jela koje čuveni kuvar sa svojim timom priprema za Vas. Dobrodošli u Mali Vrabac!

 Mali Vrabac Meni

jelovnik

Jelovnik

Pogledajte šta sve možete poručiti od jela.

Preuzmi PDF
vina

Karta Vina

Vinska karta obiluje rafiniranim ukusima.

Preuzmi PDF
pice

Karta Pića

Široka ponuda prvoklasnih domaćih i stranih pića.

Preuzmi PDF

Posetite nas

Radno vreme:

Pon - Ned: od 10h
Skadarska 34
+381 69 187 2252, email: restoran@malivrabac.rs


fb / insta